«УДОСКОНАЛЮВАЛИ» І НЕЛЕГАЛЬНО ЗБУВАЛИ ЗБРОЮ

Микола Ясень 28.02.2024 341

Поліція Кривого Рогу викрила двох причетних до цього "бізнесу"підозрюваних

 28 лютого 2024

Переробляли та збували зброю: поліція Кривого Рогу викрила двох підозрюваних

Вистачає ще тих, кому не терпиться наживатися на війні і в глибокому, якщо так можна сказати, тилу.Зокрема щойно у Кривому Розі поліція встановили двох підозрюваних у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та боєприпасів. Більше того, чоловіки також лагодили бувшу у користуванні і переробляли зброю, а далі й збували її охочим на території міста.

Про це йдеться на сайті Нацполіії у Дніпропетровській області. Повідомляється зокрема, що 

тамтеші мешканці-городяни віком 43 та 51 року здійснювали нелегальні операції зі зброєю, боєприпасами і іншими засобами ураження. Причому впродовж уже тривалого часу.

Одначе кінець-кінцеь зловмисників спіймали на гарячому. На підставі ухвали суду криворізькі проліцейські  провели 7 санкціонованих обшуків за місцями проживання чоловіків, а також у їх власних автомобілях та в гаражних приміщеннях.  Повідомляється, що виявили:5 пістолетів з магазинами;патрони різного калібру;магазини до автоматів;корпуси гранат Ф-1;порох і пристрої для "переробки" зброї і тому подібне. Зрозуміло, що все вилучене направили на експертне дослідження. А чоловікам уже й повідомили про підозру у незаконному виготовленні, переробці чи ремонті вогнепальної зброї (частина 1 стаття 263 та частина 1 стаття 263-1 Кримінального кодексу України).
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ