Україна взяла участь у найбільшій світовій виставці органічних продуктів

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2022 618
Україна презентувала продукцію на найбільшій світовій виставці органічних продуктів

             На найбільшій світовій виставці органічних продуктів «Biofach 2022», яка відбулася у м.Нюрнберг (Німеччина), в рамках Національного павільйону України було представлено 21 компанію-експонента, які провели більше 1300 зустрічей з нинішніми та потенційними партнерами із ЄС, Швейцарії, США, Канади та країн Близького Сходу, інформує "Агробізнес Сьогодні". Загалом же у виставці від України взяли участь більше 40 компаній.

Асортимент презентованої продукції склав понад 250 видів органічних продуктів, серед них: заморожені, сублімовані та свіжі ягоди, фрукти та овочі, сільськогосподарські та баштанні культури, курячі яйця, амарант, спельта, чаї та ін.

Попри повномасштабну війну, Україна була представлена 2-ма великими стендами загальною площею 200 кв.м. Зокрема, це Національний павільйон України «Organic Ukraine Business Hub», організований Громадською спілкою «Органічна Україна» спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та національним проєктом Дія.Бізнес у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки UNDP Ukraine/ПР ООН в Україні та за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) та «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі» (OT4D).

А також колективний стенд України, організований Асоціацією «Ягідництво України», Федерацією органічного руху України та Громадською спілкою «Біодинаміка України».

Цьогоріч торговельна виставка «Biofach 2022», вперше після початку пандемії COVID-19, пройшла в офлайн-форматі у нетрадиційному для заходу періоді - влітку та зібрала понад 24 000 відвідувачів із 137 країн світу.

Паралельно з роботою виставки відбувся конгрес, програма якого включала понад 120 тематичних сесій, зокрема йшлося про поточний розвиток органічного ринку та тенденції, про політичні та законодавчі зміни.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ