Українські переможці на World Cheese Awards 2023

За матеріалами інтернет-видань 30.10.2023 423
Українські переможці на World Cheese Awards 2023
13 із 23 представлених Україною сирів вибороли звання кращих у світі, демонструючи всю унікальність та різноманітність національних смаків!
 
Bronze отримали:
🥉Свіжі сири Lel’, Кіровоградщина — копчена моцарела;
🥉Zinka, Київщина — «Гауда з паприкою», «Напівтвердий сир cередньої зрілості», а також сир із білою пліснявою по типу «Камамбер» із козиного молока;
🥉Сироман/Craft Cheese, Київщина — сир із білою пліснявою з козиного молока з додаванням буряка «Софія».
 
Silver:
🥈З Гарбузового Раю, Львівщина — свіжий витриманий сир «Говерла» та сир із білою пліснявою «Лісова пісня»;
🥈Натуральний Сир "Мукко", Львівщина — витриманий сир «Старий Стрий з кавою», напівтвердий сир «Мукко» з трюфелем;
🥈«Zinka», Київщина — твердий витриманий «Український»;
🥈Джерсей Львівська Сироварня, Львівщина — сир «Массімо» з митою скоринкою.
 
Gold:
🥇Станіславська Сироварня, Івано-Франківщина — козиний напівтвердий сир «Мотря»;
🥇«Zinka», Київщина — витриманий козиний сир «Твердий з пажитником».
 
Щирі вітання всім переможцям та учасникам від України, які продемонстрували високий рівень сирної майстерності і достойно представили нашу країну на міжнародній арені!
 
Додамо, що участь українських сирів у конкурсі відбулася за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми Quality FOOD Trade Program, Western NIS Enterprise Fund і ARDIS group
 
 
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ