Українці по-справжньому повірили в ЗСУ завдяки Залужному

За матеріалами інтернет-видань 06.02.2024 322

Міський голова Києва Віталій Кличко закликає припинити «політичні інтриги та внутрішню боротьбу»

     Міський голова Києва Віталій Кличко закликає припинити «політичні інтриги та внутрішню боротьбу»

   Міський голова Києва Віталій Кличко 5 лютого виступив на підтримку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на тлі повідомлень про можливу відставку військового керівництва. Він зазначив, що завдяки Залужному «українці по-справжньому повірили» в Збройні сили України.

   «Та, на жаль, сьогодні момент, коли політика може переважити здоровий глузд та інтереси держави. І цей момент залежить не від Залужного. Сподіваюся, влада розуміє всю серйозність кроків, які робить зараз, та всю повноту своєї відповідальності. Бо сьогодні, коли Україна бореться буквально за своє існування, головне – боєздатність і злагодженість армії та єдність суспільства», – написав Кличко у своєму телеграм-каналі.

Зеленський заявив, що розглядає заміну кількох високопосадовців, не лише у військовій сфері 

   Президент України Володимир Зеленський в інтервʼю італійському телеканалу Rai News 24 підтвердив, що розглядає можливість відправити у відставку військове керівництво.

   Українські та американські ЗМІ стверджували, що Зеленський повідомив Залужному про його швидку відставку з посади 29 січня.

27 липня 2021 року Президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного Головнокомандувачем Збройних Сил України

«Звільнити не можна залишити»: експерти про долю Залужного на посаді головнокомандувача

Віталій Кличко не вперше виступає на підтримку Залужного. У грудні 2023 року він погодився із заявами головнокомандувача ЗСУ, який в інтервʼю The Economist сказав, що війна «зайшла в глухий кут», а український наступ ризикує змінитися позиційною війною, яка може тривати впродовж років.

   Радіо "Свобода".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ