Унікальна українка і спортсменка фрідайвінгу Катерина Садурська встановила світовий рекорд

За матеріалами інтернет-видань 03.08.2023 342
Унікальна українка і спортсменка фрідайвінгу Катерина Садурська встановила світовий рекорд
 
Просто уявіть собі. Максимальна глибина Азовського моря 15 м. Крейсер москва лежить десь на 40. Наша Kateryna Sadurska заглибилась на 76 метрів в синю безодню. Без жодного допоміжного засобу. Без ласт і маски, не торкаючись троса. Найскладнішою та найвибагливішою технікою занурення CNF.
Ще трохи привідкрию таємницю: зануритися - то складно, але то ще не все. Адже метрів після 15 тіло починає вільне падіння. Шар води створює такий тиск, що, наприклад, легені стають об'ємом з яблуко. Атлету треба опанувати себе настільки, щоб зберігати контроль над своїми думками, своїми рухами, дійти до обраної глибини, зірвати тег, і витягти себе з тієї прірви. Спокійно, врівноважено і потужно.
Сьогодні абсолютний світовий рекорд поставила наша козачка. З Україною в серці, з місією славити нашу землю, і здобувати ще більше підтримки нашій Неньці.
Браво, Катю! Пишаюсь тобою! Вітаю зі Світовим рекордом!!!
UPD. А тепер уявіть собі, що вже через 2 дні Катя побила власний рекорд і пірнула за тих же умов, але на 77 метрів. Хіба це не диво? Вітаю, Катю! Вітаю, Україно! Дивіться, як це було красиво:

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ