Уночі над Січеславщиною збиті 13 безпілотників московитів і ракета

Григорій Давиденко 03.10.2023 193
Немає опису світлини.
   Найкраще московський характер розуміє той, хто народився і виріс на тих теренах. Два дні тому відомий журналіст Олександр Невзоров розкритикував у соцмережах брехливу  заяву миколи патрушева про те, буцімто ерефія воює в Україні із США: "Боляче, боляче старому дурневі визнавати, що Україна сама, через коліно, ламає агресивну імперію. Коли б США дійсно вступили у війну, то рашистська держава путлєра протрималася б максимум одну добу".
  Сьогодні уночі московія здійснила масову терористичну атаку, та досягненню більшості її цілей завадила майстерність і доблесть воїнів Сил оборони. Про це повідмив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - 13 безпілотників та крилата ракета. Стільки ворожого залізяччя в небі над областю знищили цієї ночі захисники з ПвК "Схід" та інших складових Сил оборони.
▪️Внаслідок падіння уламків у Дніпрі зайнялися приватне підприємство, гараж та авто. Вогонь рятувальники оперативно приборкали.
▪️Також уламки від збиття БпЛА прилетіли на територію промислового підприємства в Павлограді. Туди ж відбулось і влучання. Пожежу, що виникла внаслідок цього, вже загасили. Є руйнування виробничих об'єктів.
▪️Продовжував агресор й терор Нікопольщини. З важкої артилерії цілив по Мирівській громаді.
Пошкоджено 2 приватні будинки та господарську споруду.
Інформація про постраждалих не надходила.
   Мирного дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ