Упродовж доби рашисти обстріляли Нікопольщину і Великомихайлівську громаду

Григорій Давиденко 23.12.2022 312
Немає опису світлини.
          Минула доба теж була неспокійною в Січеславщині. На тлі того, як тепло приймали президента України Володимира Зеленського в Конгресі США, рашисти із заздрості та мавпування погнали медвєдєва до Піднебесної. Певно ж, аби забамбулені народи рф фокусували на цьому увагу, щоб не чули гіркої для них і страшної правди із США про безглузду загарбницьку війну в Україні, організовану кремлем. Про нові воєнні злочини рашистів упродовж доби у Придніпров'ї голова обласної ради Микола Лукашук повідомив наступне:
   - Щодо безпекової ситуації в Дніпропетровській області.
🔺Нікопольщина. Вдень окупанти з важкої артилерії вдарили по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. В останній понівечено три приватних будинки. Без жертв.
🔺Синельниківський район. Теж важка артилерія, росіяни били по Великомихайлівській громаді. Там пошкоджено лінії електропередач, внаслідок чого близько півтисячі абонентів залишились без світла. На щастя, минулося без постраждалих.
🔺Щодо звуку, схожого на вибух, який ввечері чули жителі Кам’янського та окремих районів Дніпропетровщини – інформація з‘ясовується.
🔺Упродовж ночі окупанти двічі вдарили по Нікопольському району.
Артилерія ворога гатила по Марганцю. Під ударом опинився й сам Нікополь: там потрощено два житлові будинки, дві господарські споруди та газогін. Люди, на щастя, неушкоджені.
🔺Щодо інших районів області – ніч без надзвичайних ситуацій.
Вчора пізно ввечері з‘явилася новина про те, що у США схвалили проєкт бюджету держави на 2023 рік в розмірі $1,7 трлн. З них $45 млрд передбачено для допомоги Україні та союзникам, дякуємо.
      Україна проходить надскладний етап своєї історії. Проходить мужньо, показуючи всьому світу, що для українців означає свобода. Нас підтримують, в нас вірять, нам допомагають. Тому попереду – тільки Перемога. Переможемо.
Тихої п‘ятниці 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ