Упродовж доби ЗСУ вразили 18 важливих об'єктів ворога, - Генштаб

За матеріалами інтернет-видань 11.03.2023 713
Війна в Україні - авіація ЗСУ 17 липня знищила командний ...
    Оперативна інформація станом на 06.00   11.03.2023 щодо російського вторгнення, почалася його 381-а доба.
    За крайню добу ворог завдав 29 авіаційних та 4 ракетних удари по Донецькій області. Також окупанти провели 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі і поранені мирні громадяни, пошкоджено цивільну інфраструктуру і житлові будинки.
    Загроза завдання ракетних ударів залишається значною по всій території України.
Противник не полишає спроб щодо виходу на адміністративний кордон Донецької та Луганської областей. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 100 атак противника на зазначених напрямках.
    На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей.
    На Бахмутському напрямку ворог не припиняє штурмові дії - наші захисники відбили численні атаки в районах населених пунктів Залізнянське, Парасковіївка, Дубово-Василівка, Бахмут, Богданівка та Іванівське.
    На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямках Кам’янки, Авдіївки, Тоненького, Сєверного, Водяного, Первомайського, Невельського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки на Донеччині.
    На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог вів обороні дії. 
    У окремих населених пунктах тимчасово зайнятої та окупованої території Донецької області, російські окупанти продовжують чинити тиск на місцевих жителів. Так, зокрема, у Володимирівці повністю заборонено в’їзд громадянам без реєстрації. Встановлено блокпости, місцевим жителям заборонено пересування вулицями.
    Українська авіація за добу завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника.
Також наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу “Орлан-10”.
    Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 районів зосередження особового складу противника, 1 засіб протиповітряної оборони та склад боєприпасів ворога.
    Підтримуймо Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
На зображенні може бути: текст «reHepaлbHий wTa6 3c yKpaйHи iHфopmye npoTRrom 24.02.22- 11.03.2023 OPICHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: лKBAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +1010 " 158000 LIQUIDATED PERSONNEL TAHKIB +10 3458 TANKS 6762 ARMOURED PERSONNEL VEHICLE 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH apTилepйcbKиx cиcTem pc3B +8/2 2403 ARTILLERY SYSTEMS /MLRS 3aco6и nno ANTI-AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS 304/289 304 ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ AIRCRAFT/HELICOPTERS 2108 UAV OPERATIONAL- TACTICAL LEVEL 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horo piBHR KpилaTi paKeTи CRUISE MISSILES Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS 5344 VEHICLES aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи nmm FUEL TANKS 242 SPECIAL EQUIPMENT cneuaлbHa TEXHIKA»

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ