Уряд Чехії допоможе відновити Дніпропетровщину

За матеріалами інтернет-видань 15.02.2024 393
Уряд Чехії допоможе відновити Дніпропетровщину

Команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури на чолі з віце-премʼєр-міністром Олександром Кубраковим провела зустріч з Уповноваженим уряду Чеської Республіки з відновлення України Томашем Копечним та представниками чеського бізнесу.
На зустрічі обговорили спільні проєкти, які будуть реалізовані в Україні за сприяння чеського уряду, зокрема в межах постійно діючої робочої групи з питань відновлення Дніпропетровщини. На порядку денному – співпраця з місцевим бізнесом та подальша спільна робота з міжнародними фінансовими інституціями.

«Маємо успішним досвід співпраці з Чехією, особливо у транспортному секторі. Завдяки допомозі партнерів був встановлений 21 міст, на заміну зруйнованим внаслідок російської агресії.    
Також Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia спільно з приватним перевізником RegioJet CZ продовжує роботу із запуску нового сполучення Чоп – Прага. Запустити рух за цим маршрутом планується вже протягом березня.
Водночас ми синхронізуємо наші зусилля у відбудові України і вітаємо чеський бізнес», — зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

 

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ