Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

USAID підтримає створення переробних підприємств в Україні, - Денис Шмигаль

За матеріалами інтернет-видань 20.11.2022 254
USAID з наступного року підтримуватиме створення переробних підприємств в Україні, — Денис Шмигаль Рис.1

Фото: із відкритих джерел

        Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час діалогу з бізнесом на Київському міжнародному економічному форумі акцентував на трьох перевагах України, які дадуть можливість швидко відновитися: людський капітал, переробні підприємства, розвиток ВПК.

 

«Поки українські захисники боронять нашу державу, маємо робити свою справу та свій внесок у нашу перемогу. Уряд працює над розвитком економіки, продовжує реалізовувати реформи та вибудовувати стратегію відновлення нашої держави», — сказав очільник Уряду.

        Як підкреслив прем’єр-міністр, уряд зацікавлений у збільшенні додатної вартості, тому вже зараз підтримує створення переробних підприємств у середньому бізнесі через грантові програми єРобота. За його словами, досягнута домовленість з USAID про підтримку цього напрямку з наступного року.

Уряд також продовжує підтримку українських виробників. Денис Шмигаль зауважив, що за час війни Україна домовилась про зону вільної торгівлі з ЄС, Канадою, Великою Британією, Австралією.

«Працюємо над продовженням цих угод, а також маємо низку проектів угод для підписання найближчим часом», — повідомив Прем’єр-міністр.

        Глава уряду відзначив, що після війни Україна очікує на значний приплив капіталу. Велика увага приділятиметься проєктам державно-приватного партнерства, концесії, і для українського бізнесу, за його словами, відводитиметься ключова роль у цій стратегії.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"