УВАГА І ЩЕ РАЗ УВАГА! Окупанти готують масований удар по Україні

За матеріалами інтернет-видань 20.08.2024 101

Городян закликають 24 серпня на День незалежності  виїхатибодай з великих міст

Автор: Леся Ловіцька   20 серпня 2024 року

У рф триває підготовка до масованого удару по Україні. Окупанти проводять тренувальні польоти на бортах Ту-95 і можуть протягом однієї доби випустити до сотні ракет. Атака очікується перш за все на День незалежності 24 серпня – для ворога це "важлива"дата.А швидше вона надто дратує росіян разом з їхньою путінською бандою терористів-ф ашистів.

Російські окупанти готують масований удар по Україні: громадян закликали виїхати  - today.ua

Про це повідомив льотчик-інструктор, полковник ЗСУ та військовий експерт у запасі Роман Світан. Він зазначив, що захоплення українськими військовими частини Курської області не змінило планів рашистів.

Вони сприймають ці події як локальний прикордонний конфлікт та продовжують тиснути на Покровськ. Там склалася дуже напряжена ситуація.

Ворожа армія накопичує ракети й планує використання засобів дальнього ураження.

"Підготовка до масованого удару однозначно триває… Вони виготовляють достатньо велику кількість ракет, для того, щоб нанести, припустимо, один масований удар. Тим більше, що вони вже виготовлені, тобто кількість ракет понад тисяча щонайменше є. Для них зробити масову атаку нескладно. Єдине — цілевказівка як така. По яким цілям бити? По тим, які розвідані, до яких вони намагаються дістати", - наголосив Світан.

На думку аналітика, атаки на Київщину прикриті потужною системою протиповітряної оборони. РФ намагається виявити пускові установки, радіолокаційні станції й визначити алгоритм дій ППО.

Росіяни виходять у режимі тренувальних польотів, готуються до масованої атаки. Можливі масовані обстріли великих міст – 24 серпня або напередодні.

Російські окупанти готують масований удар по Україні: громадян закликали виїхати

Наголошено, що жителям великих міст було б доцільно тимчасово виїхати – якщо є така можливість. Експерт назвав це непоганим рішенням з точки зору безпеки.

"Якщо є куди виїхати, провести день десь подалі від розташування небезпечних місць, це краще зробити. Живіші будемо. Якщо залишилися в столиці або передмісті, треба бути дуже обережними. Під час будь-якої повітряної тривоги треба однозначно ховатися. І не за правилом двох стін —  воно може не спрацювати, коли буде масована атака. Оптимально йти під землю.

Світан підкреслив, що йдеться про укриття або нульові поверхи будинків. Слід розуміти, що це час й поготів підвищеної небезпеки.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ