УВАГА: ЗНОВУ ВИСОКИЙ РИЗИК РАКЕТНОГО УДАРУ

За матеріалами інтернет-видань 05.02.2024 320

рф вивела в море ракетоносій з Калібрами

Ольга Фандоріна 5 лютого 2024 року

ЗС РФ вивели у Чорне море на бойове чергування один підводний ракетоносій, що може бути споряджений ракетами "Калібр", загроза ракетного удару наразі висока. Про це повідомляють Сили оборони півдня.

"В Чорне море ворог вивів на бойове чергування 1 підводний ракетоносій, спорядження якого може сягати 4 "Калібрів", - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим українців попереджають про можливість ракетного удару - рівень загрози наразі високий. Будьте уважні до сигналів повітряної тривоги, реагуйте оперативно.

Варто зауважити, що після знищення ракетного катера "Івановець" у Чорному морі було помічено певне затишшя. Росіяни не виводили свої судна на патрулювання.

Як повідомляли Українські Новини, знищення ракетного катера "Івановець" поставило російських військових у глухий кут у Чорному морі, тому зараз вони зменшили активність своїх кораблів і виробляють план, як діяти далі.

Російський військовий катер "Івановець" знищили за допомогою морських дронів MAGURA V5, якими керував підрозділ безпілотників 13-ї групи ГУР.

Раніше ГУР Міноборони опублікувало кадри знищення катера "Івановець", зняті на камери морських безпілотників.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ