Увечері рашисти атакували безпілотником Марганецьку громаду

Григорій Давиденко 23.04.2023 349
На зображенні може бути: 2 людини
     російське військове командування, ймовірно, намагається переконати путіна відмовитися від наступальних операцій в Україні та перейти виключно до оборонних. Так вважають аналітики Інституту вивчення війни, опублікувавши звіт ISW.
   Але бункерний "лідер" і далі жене зазомбованих пропагандою підданих різних націй в Україну, на колоніальну, загарбницьку війну. Знаючи, що ніякого добра на цьому ганебному шляху в ХХІ сторіччі ні його, ще слухняному, війську, ні загалом ерефії не буде. Такий вибір - "покласти" недорозвалену власну імперію, задля розширення китайського сусіда.
  Відтак воєнні злочини терористичної московії в Україні тривають. Уранці про новий у Придніпров'ї повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
  - Окупанти продовжують тероризувати мирних. Не залишають у спокої Нікопольський район.
Пізно ввечорі вдарили по Марганецькій громаді. Застосували безпілотник. З нього скинули вибуховий снаряд.
   На щастя, люди не постраждали. Територія удару обстежується.
Знаю, наші оборонці помстяться варварам за кожне забране життя, за зруйновані оселі та долі! Наша ж задача – допомагати їм у цьому та усіляко підтримувати. А ще – берегти себе і рідних, бо попереду відбудова🇺🇦.
На зображенні може бути: 1 особа та немовля
   У пекельному вогні битв з навалою терористів наші воїни виборюють кожен український ранок. Ми платимо величезну ціну за волю та свободу.
   Наші хлопці та дівчата віддають життя, щоб синьо-жовтий стяг майорiв у Нікополі, Марганці, Синельниковому та Дніпрі. У кожному місті та селі. Вони вчать нас йти по життю з Україною в серці. Саме так і треба провести цей день. Нехай він буде тихим!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ