В Києві «зе-слуги» тероризують обрану виборцями міську владу, - Кличко

За матеріалами інтернет-видань 21.06.2023 246

Кличко Виталий

   Хотів би коротко висловитися щодо ситуації, яка нині розгортається у столиці. Відбувається шквальна кампанія з дискредитації столичної влади і мене особисто. Безкінечні обшуки, що паралізують роботу департаментів і служб міста у воєнний час вносять хаос в управління містом, не дають належно працювати підприємствам критичної інфраструктури. По кілька разів приходять за однією й тією ж документацією. Гучні заголовки новин, маніпуляції і відверта брехня. Стараються як можуть, щоб знищити репутацію Кличка, але “накопати” на мене нічого не можуть.

    Тому вручають підозри підлеглим і голосно кричать про нібито “винуватість”. А коли справи розваляться в судах, ніхто ж і не вибачиться! Наприклад, сьогодні суд відправив під цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслету керівника департаменту муніципальної безпеки Романа Ткачука! Його прохання обрати йому инший запобіжний захід, що дозволяв би йому виконувати службові обов’язки та від’їжджати на місце ліквідації надзвичайних ситуацій, відхилене. Це притім, що Ткачук постійно бере участь у ліквідації надзвичайних ситуацій, зокрема і після ворожих обстрілів.

   Тобто, жоден з голів районів, які є відповідальними за облаштування укриттів і є балансоутримувачами та розпорядниками коштів, - ніхто з них не покараний ні за стан укриттів, ні за феєричні закупки в них барабанів і т. п.! А перебувають голови районів У ВЕРТИКАЛІ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВЛАДИ! То ми говоримо про об’єктивність, відсутність політичних мотивів?! Я не дозволяю собі якихось політичних випадів і боротьби, бо зараз ворог один, і мета у всіх має бути одна — захистити Україну й вигнати російських варварів з нашої землі. Але, бачимо, не всі так поводяться, комусь знову свербить взяти під контроль столицю.

    Ми що, вже перемогли? Немає инших викликів?! Головна проблема — Кличко?! І це коли треба працювати всім спільно, використовуючи міжнародні контакти для перемоги України! Бо, як на початку війни, аби переконувати Німеччину домовлятися про надання зброї, то до братів Кличків можна було звернутися, а тепер ворогів ліплять і знищують?! Але заручниками ситуації політичної боротьби ви робите киян, бо руйнуєте самоврядування столиці і системи життєзабезпечення міста, створюючи хаос в умовах воєнного стану!

   Але переконаний: Київ і цю бурю вистоїть. Слава Києву! Слава Україні!

   Віталі Клично, міський голова Києва, сторінка ФБ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ