В Мелітополі партизани знищують окупантів, підірвали бронепоїзд рф

Остап Вернигора 19.05.2022 420
одна з листівок, яку розклеїли в Мелітополі. фото: bihus info

В  окупованому Мелітополі Запорізької області наростає український спротив російським загарбникам. Учора поблизу окупаційної комендатури вибухнула граната. Про це в соцмережах повідомила Запорізька обласна військова адміністрація:

- У Мелітополі 18 травня  пролунав вибух. Після нього росіяни почали перестрілку. Російські загарбники бояться нічних партизан.

Вони починають вчити українську мову – про це стало відомо з перехоплених телефонних розмов окупантів, які скаржаться на атаки українців у Запорізькій області.

Також у Мелітополі, за даними Запорізької ОВА, партизани ліквідували російських військових високого рангу. У квітні Головне управління розвідки України повідомило, що сили спротиву Мелітопольщини за три тижні знищили біля 70 військових рф.

Окупанти цю інформацію намагаються приховати.

А ще в Мелітополі 18 травня стався і підрив ворожого бронепоїзда.в районі м’ясокомбінату. Згодом місцеві журналісти підтвердили, що українські партизани здійснили дистанційний підрив бронепоїзду. Склад поїзду становив 10 вагонів. Вибух здійснили під вагоном з особовим складом окупаційних підрозділів РФ, який здійснював ротацію.

На давніх землях славного Війська Запорізького низового ворог не має спокою ні вдень, ні вночі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ