В нас хочуть забрати нашу землю і наше море

За матеріалами інтернет-видань 29.07.2023 274
В нас хочуть забрати нашу землю і наше море
У нас через 2 місяці може не лишитися жодного порту, рапортує оперативне командування "Південь".

Поки народ екстазує від принципового руконестискання шаблістки Харлан та моніторить інші поточні новини, в самому розпалі чорноморська криза – так західні медія іменують нав’язану росією війну за Чорне море, яка має на меті повністю закрити Україну як світового експортера зерна.

Поки народ проявляє вершини толеранції в питаннях бодішеймінґу та фетшеймінґу – росія посилено мінує глибини нашого Чорного моря й переходить до прямих погроз усім суднам, у т.ч. цивільним (про вантажні – само собою зрозуміло).

Не хочеться вдруге пересмикувати, але: як стривожена заява ОК «Південь» корелюється з бравурною заявою Міноборони тижневої давності (дослівно): «в нас достатньо засобів, щоб загнати Чорноморський флот рф до Туапсе та Новоросійська".

Битва за господарювання у Чорному морі набирає поважних розмахів. Країна без морської торгівлі – напів кастрована. Відсутність портової інфраструктури – це напів катастрофа.

То все ж таки: «у нас через 2 місяці може не лишитися жодного порту» - чи «в нас достатньо засобів, щоб загнати Чорноморський флот рф до Туапсе"?
 
З авторського telegram-канала Остапа Дроздова Ostap Drozdov
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ