В Нікопольщині орда побила обстрілами комбайн, мікроавтобус та будівлі

Григорій Давиденко 15.04.2024 360
В Нікопольщині орда побила обстрілами комбайн, мікроавтобус та будівлі
   Сьогодні президент України Володимир Зеленський після засідання Ставки верховного головнокомандувача заявив у соцмережах, що західні держави можуть так само допомогти Україні захиститись від російських атак, як і Ізраїлю – під час нещодавніх іранських ударів. Вочевидь, відповідну роботу в цьому напрямку давно пора починати вести.
   До речі, найдосвідченіші українські дипломати, яких знають і шанують у світі, - Павло Клімкін, Валерій Чалий, Володимир Огризко, Роман Безсмертний тощо - зовсім не залучені МЗС до праці. А після несподіваного звільнення і Вадима Пристайка з посади посла Великої Британії вже кілька місяців живемо без повноважного представника в цій ядерній державі, що гарантувала нам безпеку за Будапештським меморандумом.
   Відтак маємо відмінну від Ізраїлю ситуацію. Про сьогоднішні обстріли орди очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив наступне:
     - Упродовж дня агресор 5 разів бив по Нікопольщині артилерією. І 12 разів атакував БпЛА.
   Дісталося Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській громадам.
Пошкоджені 4 приватні будинки, господарська споруда, законсервована технічна будівля, електромережі. Побиті мікроавтобус і комбайн. Загорівся легковик. Пожежу приборкали.
   Загиблих і постраждалих немає.
На решті території області було спокійно.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ