В одній з громад Кіровоградщини учнів - 200-бальників мотивують преміями

За матеріалами інтернет-видань 26.08.2022 420
В одній з громад Кіровоградщини учнів - 200-бальників мотивують преміями

У Знам’янській громаді Кіровоградщини 200-бальники отримають премію від міської ради. Повідомила Кіровоградська обласна державна адміністрація.
За словами Знам’янського  міського  голови Володимира   Сокирка,  війна краде радість і емоції, ми не святкуємо ті дати, які раніш збирали  тисячі  знам’янчан.

"Ми поставили на паузу якісь радісні події, але скажу відверто: коли дізнався, що у нас п’ять   учнів мають по 200 балів, переповнює радість, гордість, повага", - розповів очільник міста.

Громада привітала Ксенію  Коваленко, котра набрала максимальну кількість балів з двох предметів української мова і математики; Анастасію Сергєєву, яка склала тест з історії України на 200 балів; Вікторію Семенкову, яка теж склала тест з історії України на 200 балів; Дмитра Лядського, він склав тест з математики на 200 балів; Олексія Будяка, який теж отримав найвищий бал з цієї дисципліни.

"Наразі, виконавчий комітет прийняв рішення про  зміни у Положенні, яким відзначають–заохочують нашу талановиту молодь. Кожному учню, котрий здав мультимедійний тест на 200 балів виплатять по 5 тисяч гривень. Відповідно, якщо  максимальний бал отримано з двох предметів - 10 тисяч гривень", - поділився приємною новиною Володимир Сокирко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ