В США і Україні діє російська агентура

За матеріалами інтернет-видань 20.02.2024 308

Політична карикатура

   У росії дві нагальних зовнішніх політичних місії.

   В Америці – остаточно поховати чи максимально відтермінувати ухвалення закону з військовою допомогою Україні (відповідальні виконавці – Трамп, Джонсон поганої людини, Карлсон, Маск і підкуплені/залякані конгресмени-республіканці). Мета – максимальне послаблення ЗСУ на полі бою до виборів у США, а далі, після омріяної росіянами перемоги Трампа, – примус України до "миру" на умовах путіна (щоб не сталося ядерної війни, до якої "світ майже довів Байден").

   В Україні – максимально обмежити, відтермінувати, розтягнути в часи новий етап мобілізації. Мета – виснаження, послаблення ЗСУ на полі бою наступними місяцями. Відповідальні – російська агентура всюди, де вона в нас залишилася, плюс корисні ідіоти й гайпожери. Усілякі перешкоди на кшталт "у цьому законі це неправильно, а те неконституційно", торг навколо відкупу від ЗСУ всього за $600, подальша дискредитація ТЦК, залякування українців армією (не російською) тощо.

   Усе це ми просто зараз спостерігаємо. Як ви в курсі, я завжди прогнозую за найгіршим сценарієм, тож закінчитися цей подвійний удар по українському війську може дуже погано.

   "УП".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ