В Царичанці юнаки реалізують ялинки для допомоги воїнам

Григорій Давиденко 22.12.2023 232
На зображенні може бути: 7 людей та ялинка
 
  Ці юні хлопці з гарячими серцями вже затято боронять Україну. В центрі Царичанки, на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку, з авто із державним прапором лунають патріотичні пісні "На моїй землі не буде рашистських стягів" тощо. Тут завзята, патріотична молодь продає новорічні ялинки, щоб назбирати кошти та поїхати до наших захисників Куп'янського напрямку із подарунками та необхідними речами.
   Про благодійну акцію повідомила Царичанська районна газета "Приорільська правда", одна з небагатьох в області, яка вистояла у боротьбі з небаченими раніше особисто-корпоративними фінансовими апетитами керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського.
    "Торгівля йде жваво, адже й товар гарний - пухнасті "кримки" від 350 грн (доволі високі), і приорільці залюбки скупляються, надто коли дізнаються для чого і для кого збирають хлопці.
   Ініціатори цього заходу - Рамін Мухтаров, Михайло Петренко, Віктор Сірченко розказують, що торгуватимуть тут до 30 грудня, а всі виручені кошти від продажу ялинок підуть на ЗСУ.
Замовляють їх уже і в Дніпро, й на Полтавщину, так що поспішіть, приходьте на центральну площу, порадуйте себе і підтримайте захисників" - повідомила "Пп".
   До всього юнаки ввічливі й уважні до відвідувачів, обов'язково упакують ялинку і донесуть її до авто покупця.
   Майбутнє України в надійних руках. Хай щастить!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ