В Зеленодольській громаді на боєприпасі рашистів підірвався трактор

Григорій Давиденко 17.10.2022 367
  У Дніпропетровській області на ворожому боєприпасі підірвався трактор
     Сьогодні московські ординці, що припхалися на українські землі, ще пнуться чимось налякати українців. Проте усі їхні злочинні дії викликають лише лють, ненависть до них і бажання помсти. Про хитромудрі, як і їхня недорікувата імперія, денні воєнні злочини рашистів повідомив увечері голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
  - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 236 доба добігає кінця.
Сьогодні у Дніпропетровщині було неспокійно.
🔺 Вдень окупанти атакували Кам‘янський район – під удар потрапив об‘єкт енергетичної інфраструктури. На місці сталася пожежа, руйнування – масштабні.
🔺По обіді в Зеленодольській громаді на ворожому боєприпасі підірвався трактор. Тракторист саме проводив польові роботи. На щастя, чоловік не постраждав, сільськогосподарську машину пошкоджено.
🔺В інших районах області – без надзвичайних ситуацій.
💡Пам‘ятаймо про енергетичний фронт – максимально економимо електроенергію. Сьогодні провели чергову нараду з головами громад стосовно цього питання. За можливості не користуйтеся енергомісткими приладами в години пікового навантаження: вранці – з 8:00 до 11:00, ввечері – з 17:00 до 23:00. Підприємців також просимо економити і вимикати підсвітку вивісок, банерів, сіті-лайтів тощо.
❗️Наостанок ще раз про інформаційну безпеку. Друзі, з огляду на те, що російські терористи дедалі частіше застосовують дрони-камікадзе проти цивільних громадян, нагадую: не викладайте в соціальні мережі фото збитого чи впавшого дрону, на якому видно його бортові номери.
Джерелом інформації щодо прильоту для окупантів можуть стати фото з мережі, на яких видно локацію і бортовий номер дрону. Це дасть змогу ворогу коригувати подальші удари.
Дрони-камікадзе не наводяться на рухливі цілі і не можуть суттєво вплинути на ситуацію в зоні бойових дій. Тому окупанти скеровують їх на мирні громади з метою терору. Умисно роблять це вранці і вдень, коли люди йдуть на роботу, щоб викликати більшу паніку.
Будь ласка, будьте обачними.
Ми всі разом робимо велику справу. І разом переможемо.
Мирних вечора і ночі. 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ