Варвари рф убили в Дніпрі двох дорослих і дитину, 19-х поранили

Григорій Давиденко 26.10.2024 179
Варвари рф убили в Дніпрі двох дорослих і дитину, 19-х поранили
    Варвар  — зневажливий грецький термін, яким позначають людину, представника певного народу або племені, що справді або уявно перебуває на доцивілізаційному, нижчому цивілізаційному рівні розвитку. Таке визначення дає Вікіпедія.
   Як не прикро це визнавати, досі цивілізований світ планети Земля не зміг привести до тями явних варварів терористичної ерефії, котрі 10 з половиною років (!) сіють зло на вільній українській землі. Коли світова демократія схаменеться і нарешті паралізує обвалом цін на нафту, фінансовими механізмами, повною економічною блокадою "божевільну бензоколонку", невідомо. Щойно очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив про найтяжчі воєнні злочини рф у краї минулої ночі:
   - У Дніпрі троє людей загинули, серед них – дитина. 19 постраждалих, з них четверо – діти. Восьмеро – госпіталізовані.
Немає опису світлини.
   Внаслідок нічної ракетної атаки в місті є руйнування одразу на кількох локаціях.
Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.
   Щойно пролунали вибухи, на допомогу людям примчали всі служби – ДСНС, "швидка", поліція. Працюють і благодійники. Організовані гаряче харчування та напої. Також місцевим надавали психологічну підтримку. Комунунальники вивезли вже 80 т будівельного сміття.
▪️Бив агресор і по Нікопольщині – райцентру і Марганецькій громаді. Застосував дрони-камікадзе та артилерію. Пошкоджена інфраструктура. Люди цілі.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ