Вдень окупанти обстріляли Апостолівський та Нікопольський райони

Григорій Давиденко 25.08.2022 887
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
     Сьогодні розпочався відлік другого півріччя підступного нападу рашистів на українські міста і села. Неочікувано зазнавши поразки в столичній та сусідній областях, кремль намарне пнеться хоч чогось домогтися тепер у східних та південних краях України. В тому числі обстрілами з-за лінії фронту. Про нові воєнні злочини держави-терориста рф розповів увечері голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 183 доба добігає кінця.
🔺Надвечір з «Ураганів» окупанти вдарили по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак.
Окрім цього, ворог ударив по прикордонних територіях Зеленодольська. Ніхто не постраждав.
🔺Обстріляли війська рф й Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі. На щастя, без руйнувань і постраждалих.
🔺Рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами.
Наслідки – на фото. Зруйновано склади, в яких зберігалося майже 300 тонн пшениці. Пошкоджено будівлі агропідприємства, житлові будинки, п‘ять одиниць сільськогосподарської техніки.
🔺Фахівці ДСНС сьогодні знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території безпечні.
Окупанти відповідатимуть за всі свої злочини. Покарання знайде кожного.
Ми сильні і ми зможемо протистояти ворогу, бо захищаємо свій дім і свою країну. Покладаємося на ЗСУ, допомагаємо нашим захисникам і державі. Все буде Україна 🇺🇦
Мирних вечора і ночі, Дніпропетровщино.На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ