Вдень орда 12 разів била по Нікопольщині і Криворіжжі, поранені двоє чоловіків

Григорій Давиденко 02.01.2024 338

Немає опису світлини.

   Показові ракетні атаки ерефії викличуть лише адекватну протидію терору. Сьогодні посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен запевнив у всебічній підтримці Данією нашої держави після масованої атаки рф. У відеозверненні в Солом'янському районі Києва, де внаслідок російської атаки постраждав житловий будинок, посол Данії заявив, що "приїхав сюди, щоб висловити свою солідарність і співчуття місцевим жителям".

   Будемо сподіватися, що наші союзники здійснять необхідні 5 кроків, про які попрохав їх міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Цю вимогу підтримують і орки, терористичними діями, про що у Січеславському краї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

     - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.

‼️Окупанти 12 разів атакували Нікопольщину. Шість артилерійських обстрілів та стільки ж дронів-камікадзе.
▪️У Нікополі двоє постраждалих. Це чоловіки 50 та 59 років. Їм надано усю необхідну медичну допомогу. Одного ушпиталили у стані середньої тяжкості. Інший лікуватиметься амбулаторно.
Пошкоджено торгівельний павільйон, дитячий садок, приватне підприємство, парк атракціонів, багатоповерхівки, близько двох десятків приватних будинків, 5 господарських споруд, ще 2 - знищено повністю, зачепило автомобіль, лінії електропередачі та газопроводи.
▪️Під удар також потрапили Червоногригорівська, Покровська та Марганецька громади. Там пошкоджені інфраструктурні обʼєкти.
   На щастя, обійшлося без поранених.
▪️Вдень ворог наніс ракетний удар по Криворізькому району. Дякувати Богові, ніхто не постраждав.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
❗️Ми бачимо, що росіяни намагаються щосили нас залякати та зневірити. Не дайте ворогу жодного шансу. Дбайте про свою безпеку під час оголошення повітряної тривоги.
Усім тихої ночі.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ