Вдень орда била по Нікополю, загинув 63-річний чоловік, троє людей постраждали

Григорій Давиденко 28.11.2023 268
На зображенні може бути: вогонь
 
    Сьогодні терористична держава рф свідомо вчинила у Придніпров'ї найтяжчі воєнні злочини. Водночас дуже прикро, що найбільше світове безпекове об'єднання - Організація Об'єднаних Націй - досі не наважується вказати московії на її "законне" місце - на задвірках світової цивілізації. Надто довго ерефія випробовує терпіння світових держав, фактично вона сама відштовхує від себе усіх сусідів, окрім Піднебесної.
   Про деталі сьогоднішніх злодіянь московитів голова обласної ради Микола Лукашук повідомив наступне:
   -  Окупанти цілий день тероризували Нікопольщину. Били з артилерії та спрямували дрони-камікадзе.
У Нікополі загинув 63-річний чоловік та постраждали дві місцеві мешканки – 63 та 65 років. Вони були госпіталізовані у стані середньої тяжкості. Також до лікарні звернувся 43-річний чоловік, він отримав усю необхідну медичну допомогу та лікуватиметься вдома.
Пошкоджені адміністративна будівля, комунальне та 2 приватні підприємства. Пошкоджені багатоповерхівки і декілька приватних будинків, господарські споруди, 7 автівок, лінії електропередач і газопроводи.
▪️Сьогодні наші сили ППО знищили два ворожих безпілотники. Ми розуміємо, що росіяни намагаються проводити розвідку над областю. Але в них нічого не вийде. Ще раз дякую військовим з ПвК «Схід», які завжди насторожі і 24/7 пильнують небо над Дніпропетровщиною.
   Віримо у Президента, наші Збройні Сили і український народ. Ми обов’язково вистоїмо! А за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ