орда пошкодила в Нікопольщині 66 приватних будинків, постраждав 48-річний чоловік

Григорій Давиденко 21.10.2024 150
орда пошкодила в Нікопольщині 66 приватних будинків, постраждав 48-річний чоловік

   З московією завжди слід говорити виключно з позиції сили. Експрезидент США Дональд Трамп повідомив сьогодні ЗМІ, як стримав путіна від великої війни в 2016 - 2020 роках.

   "володимире, якщо ти підеш на Україну, я тебе так сильно вдарю, що ти навіть не повіриш. Я вдарю тебе прямо в центрі цієї довбаної москви. Ми друзі. Я не хочу цього робити, але не маю вибору", – додав Трамп. За його словами, путін відповів: "Не може бути". На це Трамп відреагував: "Ще й як може".

   Тобто кремль повинен завжди бачити тверді "червоні лінії" перед собою. Інакше воєнні злочини він творитиме без обмежень, як сьогодні у Січеславщині.
   - Ворог упродовж усього дня поливав вогнем Нікопольщину, - повідомив голова облради Микола Лукашук. - Постраждав 48-річний чоловік, але все добре, він лікуватиметься вдома.
▪️Гатили по району з РСЗВ, артилерії, дронами-камікадзе й скинули боєприпас із безпілотника. Цілили по райцентру, Червоногригорівській, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.
   Знищені 2 приватні оселі, 7 господарських споруд, пошкоджено 66 приватних будинків, 41 господарська споруда, лінії електропередачі та газогін, вантажівка, зачепило інфраструктуру.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
▪️За уточненою інформацією у Кривому Розі до лікарні сьогодні звернулося шестеро людей. Меддопомога знадобилася й 41-річній жінці. Вона відновлюватиметься вдома.
Тихої ночі.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ