Вдень ординці били по Марганецькій громаді

Григорій Давиденко 09.10.2022 342
    Недільний день у Січеславщині пройшов неспокійно, окупанти знову не залишили без уваги Нікопольщину. Повну картину дня краю окреслив у вечірньому дописі голова обласної ради Микола Лукашук:
       - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 228 доба добігає кінця.
Яким видався день на Дніпропетровщині – коротко 👇🏻
🔺Вранці російські окупаційні війська з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. На щастя, без жертв.
🔺В усіх інших районах області день був мирним.
🔺Сьогодні піротехніки Дніпропетровщини у Криворізькому районі виявили та знищили 89 вибухонебезпечних предметів. Ще раз нагадую громадянам про правила безпеки. Окупанти засіяли українську землю боєприпасами (на фото), тому пам’ятайте, що торкатися підозрілих предметів небезпечно. Повідомляйте у відповідні служби, якщо натрапите на таку знахідку.
Війна триває, розслаблятися ще зарано. Ворог програє на полі бою, тому продовжує ракетний терор. Росіяни гатять по мирних містах України, скоюють чергові злочини проти людяності. Тому, будь ласка, пам’ятайте про план дій на випадок повітряної тривоги. Не нехтуйте своїм життям та здоров‘ям.
Україна переможе. Але для цього нам всім потрібно добре попрацювати. Допомагаємо українським захисникам, віримо в Президента і робимо все, щоб знищити ворога. Все вдасться.
Мирних вечора і ночі, незламна націє незламної країни 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ