Вдень ординці обстріляли з РСЗВ Марганецьку громаду

Григорій Давиденко 28.10.2022 330
На зображенні може бути: текст
       “росія ніколи так низько не падала, як її опустив цей “царьок” путін”, – наголосив письменник, дисидент, громадський діяч Євген Сверстюк. Опісля минуло вже кілька років, і терористична рф підтвердила своїми підлими, садистськими діями цей вислів. Вона вже 9-й рік і 9-й місяць затято бреше забамбуленому своєму кошу поневолених народів про мету загарбницької "місії" в Україні. І ті ніяк не втямлять, що насправді відбувається. Відтак число загиблих військових рф лише з 24 лютого 2022 року наближається до велетенських 70 тисяч осіб. А "немитая росія" продовжує падати на самісіньке дно світової цивілізації. Проте "успіхами" показує артобстріли мирних українських міст і сіл поблизу лінії фронту.
        Сьогодні таке підле дійство відбулося в Марганецькій громаді, про що повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
      - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 247 доба добігає кінця.
Традиційно – короткий підсумок дня, що минає.
Вдень росіяни вдарили з РСЗВ по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. Постраждалих, на щастя, немає. Ситуація наразі контрольована.
В інших районах області – без обстрілів. Всі кордони Дніпропетровщини знаходяться під надійним захистом ЗСУ.
Хочу вкотре подякувати рятувальникам, які сьогодні знищили 71 боєприпас у Дніпропетровщині і ще 5 – у Херсонщині. Наші піротехніки – круті. Як і військові, медики, волонтери. Як і всі українці.
Не забувайте, що ми продовжуємо заощаджувати електроенергію. Енергетики потребують нашої підтримки, тож маємо економити.
Тихого вечора і спокійних вихідних.
Все буде добре 🟦🟨

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ