Вдень рашисти обстріляли Нікопольський і Синельниківський райони, вбили жінку, двох чоловіків поранили

Григорій Давиденко 21.09.2022 626
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
      У Міжнародний день миру кремлівська зграя "яструбів" кинула громадян рф оголошеною мобілізацією в пекло широкомасштабної війни. Вечірні протести у москві та інших містах із закликами "путіна в окопи!", "ні війні!" та інші жорстоко придушуються. І в Україні окупаційна орда здійснила нові воєнні злочини, про які у Дніпропетровщині повідомив голова облради Микола Лукашук:      
   - В нас сьогодні був дуже важкий день.
🔺Зі ствольної артилерії і «Градів» росіяни тричі обстріляли Нікопольський район, а саме Марганецьку та Червоногригорівську громади.
В Червоногригорівській ТГ ворожа атака забрала життя жінки 1959 року народження. Один чоловік дістав осколкове поранення грудної клітини і кінцівки, інформація щодо другого постраждалого з‘ясовується. В громаді пошкоджено будинок культури, приватні житлові будинки, господарчі споруди, водогін.

 🔺Окрім цього, в заобіддя окупанти двічі вгатили ракетами по Синельниківському району. Пошкоджено одну будівлю та легкову автівку. Також поцілили по складському приміщенню сільськогосподарського підприємства, в якому зберігалося 1300 тонн зерна пшениці. Росіянам не звикати знищувати результати трудів наших аграріїв, бо окупанти вміють лише громити та трощити.

🔺В усіх інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно. Наразі всі наші кордони надійно боронять Збройні сили України.

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день миру. Ми знаємо його ціну і в нас він теж обов’язково буде. Український мир нарешті запанує на українській землі.
Завдяки ЗСУ, завдяки Президенту і завдяки кожному нашому громадянину, який сьогодні невпинно робить свою справу задля держави – переможемо 🇺🇦
Тихих вечора і ночі.
Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ