Вдень рашисти обстріляли Великомихайлівську громаду

Григорій Давиденко 07.03.2023 516
На зображенні може бути: 1 особа та текст «I вам, лицара великi̇, богом не забут. боритеся поборете! вам бог помагае! за вас правда, за вас слава I воля святая! Tapac шевченко»
   «Ми, московити, споїли киргизів, чемерисів, бурятів. Пограбували Вірменію і Грузію, обікрали багатющу Україну. Європі дали анархістів Кропоткіна, Буніна, апостолів руїни й катівства Шигальова, Нечаєва, Леніна. Моральний бруд, московія – це чудовисько, яким навіть пекло погребувало б і вивергнуло на землю». Цю влучну характеристику дав відомий російський філософ Василь Розанов більше ста років тому. Вона і сьогодні стовідсотково правдива для московії.Бо і сьогодні москалота вчинила новий воєнний злочин у Покровщині. Про нього повідомив голова обласної ради Микола Лукашук
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 20:00.
▪️Неспокійно сьогодні було у Синельниківському районі: під обстріл потрапила тамтешня Великомихайлівська громада. Окупанти вдарили з важкої артилерії.
Пошкоджено лінію електропередач. Минулося без жертв.
▪️Більше ворожих атак в області упродовж дня не зафіксовано. Наразі ситуація у всіх громадах контрольована.
     Холодна лють. Це єдине, що можна відчувати, коли отримуєш гіркі звістки, як сьогодні. Коли йдуть найкращі.
Ціна свободи – занадто висока, болісна, важка. Та попри все Україна ніколи не здасться. В пам‘ять про всіх, хто віддав життя за нашу державу, і заради майбутнього мільйонів наших громадян – вистоїмо. Сили оборони знищать російських окупантів, які посягнули на українську землю. Ми ж допоможемо нашим захисникам та захисницям і всі разом напишемо історію своєї Перемоги.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ