Вдень рашисти вдарили по Марганцю, Мирівській і Великомихайлівській громадах

Григорій Давиденко 25.09.2022 289
На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі
   Українець Федір Достоєвський, змушений через переїзд його батька з Волині до москви писати російською, півтора століття тому так охарактеризував московитів: "Народ, який блукає Європою і шукає, що можна зруйнувати, знищити лише заради розваги". Відтоді садистська вдача і жорстокість давніх андрофагів не змінилася. Це показали і події вісьми з гаком років війни московії проти України, і сьогоднішній недільний день біля південних меж Січеславщини. Про нові воєнні злочини у краї держави-терориста рф голова облради Микола Лукашук повідомив наступне:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 214 доба добігає кінця.
Вдень окупаційні війська російської федерації обстріляли два райони Дніпропетровщини.
🔺У Нікопольському районі зі ствольної артилерії ворог поцілив по Марганцю. Там частково пошкоджені дві будівлі.
Під ворожим вогнем опинилася й Мирівська громада. Зачепило два приватних житлових будинки, три господарчі споруди, три лінії електропередач.
Минулося без постраждалих.
🔺В Синельниківському районі окупанти вдарили по Великомихайлівській ТГ, атакували два села. На щастя, людей не зачепило. Внаслідок обстрілу в шести населених пунктах зникло електропостачання, наразі ж аварійні бригади вже повернули світло в оселі громадян.
❗️Також інформую, що сьогодні зникло електропостачання в Покровській громаді. Три тисячі абонентів лишилися без світла. З обстрілами це пов‘язано не було – сталася аварійна ситуація. Наразі все відновлено.
Подяка співробітникам ДТЕКу за оперативну роботу 🤝
🔺Щодо інших районів Дніпропетровщини – все спокійно.
Імперія зла впаде, часткова мобілізація росіянам не допоможе. Українські захисники вже знищили більше 56 тисяч окупантів, і це ще не кінець. Перемога в цій війні буде за Україною.
Тихих вечора і ночі. 🇺🇦
Слава нашим воїнам, які боронять українську землю від загарбників!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ