Вдень ворог атакував Нікопольщину

Григорій Давиденко 24.12.2023 324
На зображенні може бути: текст
   Ми не перестаємо дивуватися неймовірній жорстокості росіян. Та ще грецький історик Геродот (484–425 до Р. X.) зафіксував, що на північ від Скитської держави, себто на просторі теперішньої московщини, живе нарід андрофаґи (що означає «людожери»). Він пише, що той нарід є якийсь особливий, цілком відмінний від скитів, говорить не скитською мовою, не має ніяких законів, має найдикіші звичаї, вони є мисливці–кочовики і людожери. Не тяжко вгадати в тому народі прапредків нинішніх москвинів...
   Вони й досі ігнорують закони життя, закони і звичаї війни. Про сьогоднішні факти злочинів орди у Придніпров'ї повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - російські загарбники не давали спокою Нікопольщині. На районний центр скерували дрон-камікадзе. З десяток артилерійських снарядів випустили по Червоногригорівській та Покровській сільських громадах.
На щастя, без жертв. Фахівці продовжують обстежувати атаковані місто та села. З'ясовують наслідки.
Втім, є те, що зрозуміло достеменно. Маємо справу з ворогом, який розгубив усе людяне. Тому й зобов'язані зупините це зло. Аби воно не розповсюджувалося світом!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ