ВИБУХИ ЧУТИ ДАЛЕКО: СУБОТНІЙ РАНОК НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ

За матеріалами інтернет-видань 22.07.2023 435

 Вибухи на Дніпропетровщині: окупанти атакують дронами-камікадзе

 У небі над Дніпропетровською областю прогриміли вибухи. Мешканців просять залишатися в укриттях. Про це повідомляє Відкритий. За попередньою інформацією, російські окупанти випустили дрони-камікадзе по Дніпропетровщині, а також інших східних областях України. «Увага! Донецька та Дніпропетровська області – загроза застосування ворогом ударних БпЛА!», – повідомляють у пресслужбі повітряний сил ЗСУ.

Офіційне повідомлення та подробиці будуть відомі пізніше. Наразі ворог продовжує запускати дрони-камікадзе по областях України. Мешканців наполегливо просять не публікувати фото- чи відеоматеріали, а також залишатися у безпечному місці.

 У небі над Дніпропетровщиною прогриміли вибухи: перші подробиці Вночі ворог атакував Дніпропетровщину дронами-камікадзе: є руйнування. Зруйновані будинки, магазини, є постраждалі: наслідки нічної атаки окупантів на Дніпропетровщину

Вибухи на Дніпропетровщині: окупанти атакують Україну дронами-камікадзе

Окупанти тричі атакували Дніпропетровську область безпілотниками

 21 липня армія російських терористів тричі атакувала Дніпропетровщину дронами. Цілили по Нікопольському району.  Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Telegram-канал очільника Дніпропетровської обласної ради.  Микола Лукашук повідомив, що 21 липня ворог атакував Дніпропетровщину дронами. Протягом усього дня в області лунали сигнали повітряних тривог. Два безпілотники-камікадзе рашисти скерували на Червоногригорівську громаду. Ще один ворожий БПЛа українські захисники збили над Нікопольським районом. Через пожежу, що здійснялася на місці “приземлення” , пошкоджено лінію електропередачі. Люди від сьогоднішніх атак не постраждали. У решті громад області день пройшов без ворожих атак. “росія знову вбиває мирних українців, наших дітей, руйнує домівки. Донеччина і Одеська область. Невинні жертви терору. Ми разом, співчуваємо і ненавидимо. Російські окупанти – це абсолютне зло. За кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата”, – зазначив Микола Лукашук. 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ