Від договорняка в Стамбулі виграла росія - Степан Хмара

За матеріалами інтернет-видань 29.07.2022 460
Зе – вбивця Конституції». Зеленського в Раді зустріли протестом (фото) -  Главком

 Відомий правозахисник і борець за Незалежність Української Держави, багатолітній в'язень радянських концтаборів, Герой України Степан Хмара твердо переконаний, що від зернової угоди в Стамбулі виграла лише росія. Вона, до речі, наступного ж ранку гатила ракетами по одеському порту. Підтверджуючі аргументи С. Хмара виклав на своїй сторінці в соцмережах:

- Хочу повідомити шановному товариству ФБ, що в суботу швиденько зняли мій допис, присвячений зерновому договорняку в Стамбулі. Не сумніваюся, що це за те, що він був дуже щирим і правдивим. Повторювати його не буду. Нагадаю лише його суть. Від цього договорняка найбільше виграла росія: політично, економічно і психологічно. І що найнебезпечніше, вона планує використати його на полі бою на півдні України. Україна не виграла нічого, і це не дивно, бо за визначенням сідати за стіл переговорів з росією до її поразки у війні НЕБЕЗПЕЧНО і ШКІДЛИВО. Треба нарешті затямити, що розблокувати українські порти для безпечної торгівлі, шляхом будь-яких переговорів з рф - це велика ілюзія. Досягти цього можливо лише через знищення чф росії. Іншого шляху немає. В цьому потрібно безперервно переконувати наших західних партнерів. Сідаючи за стіл переговорів у Стамбулі ми ще й заоохочуємо Ердогана продовжувати подвійну гру, в якій він фактично на стороні росії.
        І найголовніше, що росія буде використовувати зерновий договорняк, аби зірвати наступ наших збройних сил зі звільнення окупованих територій на півдні. Або принаймні для того, щоб цей наступ відтягнути. Судячи з поведінки нашої влади, її брехливості, ( ми до кінця практично не мали ніякої інформації про цей сходняк і досі навіть не знаємо складу нашої делегації) поки на Банковій безконтрольно володарює кращий друг росії, регент Зеленського - Єрмак, маю підстави думати, що ця шайка буде намагатися підігрувати росії. Сьогодні несподівано появився указ Зеленського про звільнення Демченка з посади першого заступника секретаря РНБО, без пояснення причин. І нічого не відомо про те, чи залишатиметься він координатором розвідслужб при президентові. Можна здогадуватися, що це вимушений захід, щоб відвернути увагу від всевладного Єрмака. Якби було інакше, то Зеленський мав би, принаймні, вибачитися перед Юрієм Бутусовим.
        3. Тим часом шайка ОП намагається вставновити в Україні авторитарний проросійсько-мафіозний режим. Єрмак з Татаровим прибирають до рук всі важелі управління в державі. Яскравий приклад правового бандитизму - позбавлення громадянства і спроба не допустити повернення в Україну Генадія Корбана. Вся затія із позбавленням громадянства групи осіб має завдання приховати головну мету - нейстралізувати Г. Корбана. Нагадаю, що Корбан є кервіником оборони Дніпра. В ОП знають його організаційні здібності. Він блискуче проявив себе ще у 2014 році. Тоді російська агентура була за крок до створення т. з. «Дніпропетровської Народної Республіки». Хто знає, як би розгорталися події без рішучих, вольових і організаційних дій Г. Кобана (я добре знаю, про що кажу, адже в ті часи не раз бував у Дніпрі).
4. Викликає тривогу наїзд на українську фірму «Велта», що займається титаном. росія хоче перебрати до рук український титан через захоплення російською фірмою «Арма», яка чомусь досі діє в Україні, як і багато інших (титан це суперстратегічний матеріал).
Зеленський правильно закликає Захід посилювати санкції проти рф, але чомусь часто забуває про такі санкції проти рф в Україні. А як може таке відбуватися, коли голова фракції "зелених" у ВР, аферист і пройдисвіт Арахамія їде на суд до Лондона клопотати за зняття санкцій з «гаманця путіна», російського олігарха абрамовича?
       Я звернув увагу тільки на деякі факти підривної діяльності зеленої влади, але вони засвідчуюють про пожвавлення антиукраїнської діяльності всередині держави. І це викликає тривогу. Тому треба бути пильними і слідкувати за руками владного ОЗУ. Від цього залежить ціна нашої перемоги. Слава Україні! Погибель ворогам!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ