Від допомоги США Україні кремль ціпеніє

За матеріалами інтернет-видань 14.03.2024 343

Атаки ВСУ по Крыму 2024 — Андрей Юсов анонсировал комплексные мероприятия  Украины — новости Украина - ZN.ua

   В українській розвідці повідомили, що кремль докладає зусиль, аби підтримка України у світі обірвалася. Зі слів спікера Андрія Юсова, росія уважно стежить за ситуацією та реалізовує цілу низку операцій, інформує "Фокус".

  У США схвалили новий пакет військової допомоги для України на 300 мільйонів доларів. У росії це спричинить "траур", адже ворог докладає зусиль для зриву міжнародної підтримки. Про це у коментарі телеканалу "Еспресо" розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов.

   "Кожне подібне рішення, оголошення про нього, а тим більше виконання — це, звичайно, маленький траур у кремлі, і також у російських спецслужбах", — зазначив він.

Розвідник підтвердив, що рф паралельно реалізовує цілу низку операцій. Їхня мета — зрив посилення та продовження допомоги Україні.

   "І це означає, що хтось провалив чергову операцію. Хтось не отримає підвищення, нагороди і чергових зірочок. Але нам від того їх не шкода", — підкреслив Юсов.

   З його слів, росія уважно відстежує ситуацію та намагається працювати на випередження. Країна-агресорка працює над "розхитуванням" міжнародної проукраїнської коаліції, щоб зірвати підтримку.

"З усім тим ми бачимо, що в них це не виходить", — додав представник ГУР.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ