Від наступу ЗСУ в Курщині на Покровському напрямку легше не стало, - 110-та ОМБр

За матеріалами інтернет-видань 17.08.2024 110

Карта бойових дій за 7-14 серпня

     Карта Покровськ серпень

Фото: Еспресо Карта бойових дій за 7-14 серпня

   Іван Сєкач, начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї Окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, зазначив, що ворог на Покровському напрямку не хоче втрачати ініціативу, тому постійно проводить штурмові дії.

   Автор: Ірена Маляр.

    Про це він розповів в етері Еспресо.

   "Полегшення не відбулося із ситуацією на Курщині. Противник не хоче залишати цей напрямок та втрачати тут свою ініціативу, тому ворожі штурми продовжуються у великій кількості. Загарбник застосовує тактику малих груп, на яку більше витрачаємо боєприпасів, тобто артилерії уразити дві людини, що рухаються, дуже важко. FPV також складно їх дістати, бо вони ховаються в посадках. Відтак, йде більший розхід снарядів на знищення ворога", - пояснив Іван Сєкач.

   За його словами, боєприпаси є, але їх потрібно ще більше, бо ворог змінює свою тактику ведення бойових дій та адаптується до ситуації.

   "Була інформація, навіть хлопці мені підтверджували, що один підрозділ операторів дронів ворога поїхав на Курщину. Але від цього легше не стало, зокрема, з ворожими FPV", - зауважив начальник служби зв’язків з громадськістю 110-ї Окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

  У  зведенні Генштабу за 16 серпня йшлося, що на російсько-українському фронті сталося 132 бойових зіткнення. Найбільше атак окупантів і надалі фіксують на Покровському напрямку. Також триває операція Сил оборони в Курській області рф.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ