Від снарядів рашистів у трьох громадах Нікопольщини п'ятеро поранених, загинув чоловік

Григорій Давиденко 15.12.2022 602
На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі
  Дикунська московитська орда сьогодні особливо виклично ігнорувала Міжнародне гуманітарне право, закони і звичаї ведення війни. Надто довго цивілізований світ пробував говорити з путлєром, заглянути йому в очі і т. п. І тепер, коли він зі слухняними своїми рабами-вбивцями мусив би сидіти в залізній клітці, демократичний світ... домовляється про верхню межу ціни нафти держави-терориста. Замість повної економічної і політичної блокади. Про сьогоднішні наслідки бізнесу з убивцями голова обласної ради Микола Лукашук повідомив наступне:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 295 доба добігає кінця.
російська армія продовжує вбивати і руйнувати. Сьогодні окупанти весь день тероризували Нікопольщину.
🔺Гатили по Червоногригорівській, Марганецькій, Нікопольській громадам. Снаряди від «Градів» і важкої артилерії летіли по житлових кварталах, бо в рашистів давно немає нічого людського.
Внаслідок обстрілів загинув 65-річний чоловік. П‘ятьох людей поранено – це дві жінки 38 і 67 років, двоє чоловіків 35 і 66 років і 16-річна дівчина. Одна постраждала вдома, інші – в лікарнях. Людям надано необхідну допомогу.
     Марганцю дісталося чи не найбільше: ворожим вогнем там пошкоджено два десятки приватних осель, ще з десяток п‘ятиповерхівок, 14 господарських споруд, коледж, школу, магазини, 6 авто, газогони і лінії електропередач. В Нікополі понівечено п’ятиповерхівку, 4 приватні будинки, господарські споруди, медзаклад. Одну пожежу ліквідовано. У Червоногригорівській громаді потрощено зо два десятки житлових будинків і господарських споруд, АЗС, електромережі.
🔺Щодо інших районів Дніпропетровщини – день без надзвичайних ситуацій.
        Сьогодні вийшло інтерв‘ю Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного виданню «Economist». Сильний матеріал, який мусить прочитати кожен.
Найбільше зачепили слова про головний досвід: росіяни, як і всі вороги України, мають бути знищені. І вони будуть знищені.
     Окупанти хочуть поставити цю війну на паузу у будь-який спосіб. Обстрілюють цивільних людей, дітей, жінок, залишаючи їх замерзати. У ворога проста мета – набратися сил, щоб знову спробувати стерти Україну і українців з лиця землі. Це має знати і пам‘ятати кожен з нас, бо допустити цього ми не маємо права.
     Бити ворога ще сильніше, допомагати ЗСУ, робити все для того, щоб наші захисники розтрощили російських окупантів остаточно – все, про що ми зараз повинні думати і над чим маємо працювати.
Буде мир. Буде Україна. Ми впораємось і переможемо 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ