Від ворожих обстрілів у Марганецькій громаді постраждали два чоловіки

Григорій Давиденко 02.10.2024 54
Від ворожих обстрілів у Марганецькій громаді постраждали два чоловіки
   Україна може перемогти росію і путіна, але не може зробити це самотужки. Ракети, створені для запобігання російському вторгненню, припадають пилом на складах НАТО. Європа не хоче прийняти реальність, що війна вже тут, в самому її серці, а адміністрація Джо Байдена більше боїться поразки путіна, ніж знищення України.
     Так справедливо заявив у ЗМІ 13-й чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров. Коли демократичний світ нарешті покаже справжнє "червоне світло" кремлю в Україні, досі незрозуміло. Цим і користується орда, відкрито воюючи з цивільним українським населенням. Нові факти воєнних злочинів рф у Придніпров'ї навів у вечірньому дописі голова облради Микола Лукашук:
   - Окупанти знову тероризували Нікопольщину. Вранці через ворожий артобстріл у Марганецькій громаді постраждали двоє чоловіків 69 та 89 років.
▪️Ворог цілив артилерією та дронами-камікадзе по райцентру, Марганецькій та Мирівській громадах.
   Сталися дві пожежі. Пошкоджене транспортне підприємство, знищений приватний будинок і гараж. Зачепило ще 4 приватні оселі, стільки ж господарських споруд, теплицю, інфраструктуру та лінії електропередачі.
▪️Також ворог вдарив дроном-камікадзе по Синельниківському району. Пошкоджений приватний будинок. На щастя, ніхто не постраждав.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ