ВІЙНА ВІЙНОЮ, А ВІДПОЧИНОК ЗА МЕЖАМИ КРАЇНИ І ОБЛАСНИХ ДЕПУТАТІВ У ДНІПРІ ЗА ЖИВОЮ ЧЕРГОЮ

За матеріалами інтернет-видань 05.10.2023 510

Як дніпропетровські обласні депутати за кордон катаються

Здавалось що ми вже звикли до гучних скандалів та схем з відпочинком службовців, збагаченням воєнкомів та виїзду ухилянтів за кордон, та нічим нас вже не здивувати. Однак, виявляється що ні.

Як повідомляє сайт Правдоруб, цього разу, до блогерів потрапила цікава інформація щодо кропіткої, «самовідданої» роботи депутатів Дніпропетровської обласної ради.
Саме так, деякі обласні депутати регіону, який зумів максимально змобілізуватись на початку війни та підтримувати, забезпечувати по сьогоднішній день підрозділи територіальної оборони, спокійнісінько їздять собі на відпочинок за кордон під виглядом службових «відряджень».
При цьому, вони настільки серйозно готуються до цих «відряджень», що навіть формулювання листів – запрошень на наради/сімпозіуми та саміти у них однакові.
Та вони навіть для досягнення найбільшого ефекту та найліпшого вирішення проблем Дніпровського регіону виїжджають у ці відрядження у складі «бойових двійок».
Так, пише #Правдоруб, наприклад, депутат Олексій Андрійченко у період з 04.05.2023 по 20.05.2023 перебував у ВІДРЯДЖЕННІ в м. Бордо (Франція) на запрошення іноземної організації «MAISON SICHEL» (спеціалізується на виробництві вин). При цьому, цікавим фактом є те, що інший депутат Дніпропетровської обласної ради Наталія Бабаченко також виїжджала у період з 04.05.2023 по 20.05.2023 у ВІДРЯДЖЕННЯ. Куди б ви думали? Правильно, в місто Бордо (Франція) однак, вже на запрошення іноземної компанії «TERTIAM» (архітектурна діяльність).
А в яких саме службових інтересах та задля яких нагальних потреб Дніпропетровщини, виїжджала у відрядження на запрошення «Chlodnenie KA» (діяльність в сфері монтажу холодильного обладнання) депутат обласної ради Тамара Скорук, чи депутат Василь Піскун, який виїжджав за кордон за запрошенням іноземної компанії «Saloon Rowery BDC Bike», яка спеціалізується на роздрібній реалізації велосипедів. Він що, поїхав домовлятись про «штурмові велосипеди» для наших бійців?!
Або ж Заворотній Віктор Петрович, який за пів року провів у відрядженнях більш, ніж півтора місяці!!! Правда, відрядження ці Віктор Петрович проводив в м. Мармара (Турція). Мабуть за Байрактари домовлявся...
І таких цікавих службових відряджень депутатів Дніпропетровської обласної ради чимало!
Ось тільки, мабуть, одному тільки голові облради Миколі Лукашуку відомо, чим це панство там займалось.
Чому Лукашуку? А тому, що саме за його підписом направлялись листи до ДПСУ, про ніби-то службові відрядження вказаних осіб, та на підставі саме цих листів вказані депутати перетинали державний кордон України.
Автор публікації сподівається, що вказані факти не залишаться без уваги правоохоронців та знайдуть відповідну реакцію, у тому числі з боку керівництва країни, як це було у ситуації з воєнкомами.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ