Військовий комісар Одеської області у ході війни в Україні придбав нерухомість в Іспанії

За матеріалами інтернет-видань 27.04.2023 699
Військовий комісар Одеської області у ході війни в Україні придбав нерухомість в Іспанії

Одеський обласний воєнком Євген Борисов у ході війни в Україні придбав авто преміум-класу, купує нерухомість в Іспанії і навідує в іспанських орендованих престижних апартаментах свою дружину. Про це зазначає Дмитро Корчинський, громадський діяч і політик.
Він, зокрема, наголошує, що нова автівка Борисову коштувала приблизно понад 10 млн. грн. або  250 000 доларів,  нерухомість в Іспанії - мільйони євро, а орендовані дружиною апартаменти в Іспанії близько 5 000€ на місяць.   
Корчинський зауважує, що від початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України родина військового комісара Одеської області  виїхала з території України і проживає у Королівстві Іспанія за адресою: 5, Av. Playas del Duque, 2, 29660 Marbella, Málaga, Spain
Там же у м. Марбелья оформлено на матір комісара нерухомість  15 грудня 2022 р.
Будинок 2017 року побудови площею 857 кв. м на земельній ділянці 1530 кв. м придбано за  3 960 000€.
 

"Враховуючи особливий статус фігуранта, який обіймає високу посаду у ЗСУ, має доступ до державної таємниці, розгалужені звʼязки в українській армії, а також близьких родичів у правоохоронних органах, викладена інформація потребує негайної перевірки і реагування з-боку антикорупційних і правоохоронних органів України та керівництва Міністерства оборони і Збройних Сил України", - наголошує Дмитро Корчинський.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ