Вілкул про вчорашню трагедію: «росіяни розстріляли човен з людьми, згвалтували 16-річну та 78-річну»

За матеріалами інтернет-видань 08.04.2022 1509

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив у соцмережах про деталі учорашньої трагедії, яка сталася на межі Дніпропетровської та Херсонської областей. Коротко про неї вже інформував "Фермер Придніпров'я". Далі пряма мова Олексанра Вілкула:

- Є новини, від яких кров холоне в жилах. Відновлюючи мирне життя у звільнених селах Херсонської області, якими ми зараз займаємося, дедалі більше стикаємося зі страшними історіями.

Такими, наприклад, як зґвалтування 16-річної вагітної дівчини та 78-річної бабусі в одному із сіл на інгулецькому напрямку.

А сьогодні (7 квітня – ред.), приблизно о 10 ранку, орки на березі Каховського водосховища, біля бази відпочинку "Світанок" у Мар'янському Криворізького району розстріляли човен, який плив з боку Первомаївки Херсонської області для того, щоб евакуювати людей з окупованої частини Херсонської області.

Розстріляли на воді "Градами". На відстані 70 метрів від берега.

У човні було 14 людей. Троє діток та 11 дорослих. Двоє дорослих чоловіків та жінка загинули одразу. Дитина 13-ти років померла трохи пізніше. Семеро людей у ​​лікарні та двоє зникли безвісти. Це був сьомий рейс цього човна. Гади.

Очільник військової адміністрації Кривого Рогу додав, що рашисти знали про те, що в човні перебувають мирні люди, проте свідомо застосували важку артилерію проти них. Це воєнний злочин для Гаагського трибуналу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ