Висновки Ентоні Гопкінса після досягнення 70 років

За матеріалами інтернет-видань 14.01.2024 347

Ентоні Гопкінс, 2010 рік

  Відомий валлійський актор Ентоні Гопкінс, що народивс в Уельсі 31 грудня 1937 року, підтримує і бере участь в багатьох благодійних проєктах, зокрема екологічного напряму і проєкти з боротьби із нарко- та алкозалежністю. Наприклад, у 1992 році він став основним меценатом британської благодійної організації Forward Trust та фінансово посприяв відкриттю першого підрозділу інтенсивної реабілітації від наркотиків та алкоголю.[16]

   У 1998 він пожертвував 1 млн фунтів на збереження Національного парку Snowdonia National Park в Уельсі.[17].

Гопкінс також є відомим членом групи з охорони навколишнього середовища Грінпіс. У 2007 році він брав участь у телевізійній рекламній кампанії проти полювання на китів біля Японії.

  Якось, коли йому вже було за 70, його запитав друг - які зміни він відчуває в собі?
  Гопкінс відповів:
1. Після любові до своїх батьків, братів і сестер, подружжя, дітей та друзів, тепер я почав любити і себе.
2. Я зрозумів, що не "атлант". Світ не лежить на моїх плечах.
3. Припинив торгуватися з продавцями фруктів та овочів. Ще кілька копійок мене не зламають, але це може допомогти бідному хлопцеві заощадити на шкільні кошти своєї дочки.
4. Я даю своїй офіціантці гарні чайові. Додаткові гроші можуть викликати посмішку на її обличчі. Вона заробляє набагато важче на життя, ніж я.
5. Перестав розповідати людям похилого віку, що вони розказували цю історію мені багато разів. Історія змушує їх піти по смузі спогадів і знову пережити своє минуле.
6. Навчився не виправляти людей, навіть якщо знаю, що вони помиляються. Тягар зробити всіх ідеальними лежить не на мені. Мир дорожчий за досконалість.
7. Даю компліменти вільно і щедро. Компліменти підіймають настрій не тільки отримувачу, але й мені. І порада отримувачу компліменту, ніколи, НІКОЛИ не кажіть "Ні", просто скажіть: "Дякую. "
8. Навчився не звертати увагу на складку чи пляму на сорочці. Особистість говорить голосніше, ніж виглядає.
9. Я йду від людей, які мене не цінують. Вони можуть не знати мені ціну, але я знаю.
10. Зберігаю спокій, коли хтось грає брудно, щоб обігнати мене у "щурячих перегонах". Я не пацюк і не належу до жодної раси.
11. Вчуся не бентежити своїх емоцій. Мої емоції роблять мене людиною.
12. Зрозумів, що краще відкинути его, ніж розірвати стосунки. Моє его триматиме мене осторонь, а у стосунках я ніколи не буду самотнім.
13. Я навчився жити кожен день так, ніби останній. Адже він і справді може бути останнім.
14. Роблю те, що робить мене щасливим. Я відповідаю за своє щастя і зобов'язаний ним собі. Щастя - це вибір. Ти можеш бути щасливим у будь-який час, просто виріши бути!
    Ваш сер Ентоні Гопкінс.
    Вікіпедія, мережа ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ