Віталій Купрій: «Не дамо оточенню Зеленського усунути з посади генерала Залужного!»

Григорій Давиденко 20.09.2022 544
Валерій Залужний | Залізний генерал - YouTube
·    Коней на переправі не міняють, каже народна мудрість. Колишній народний депутат від Дніпропетровщини Віталій Купрій звернувся у мережі ФБ з приводу надзвичайної події, яка, за його інформацією, може бути здійснена для підриву обороноздатності України. Кількома днями тому про це ж саме попереджав і військовий кореспондент Юрій Бутусов. Пряма мова Віталія Купрія:
         - Врятувати генерала Залужного!!! За інформацією із декількох джерел мені стало відомо, що оточення Зеленського підбурює його на заміну головнокомандувача Валерія Залужного. Керує цим злочинним наміром кремлівський агент Андрій Єрмак. Про цю ганебну спробу каже відомий експерт Юрій Швець (у мережі є відео). Журналіст Юрій Бутусов нещодавно описував події в Ізюмі, коли туди після визволення завітав Зеленський разом із генералом Сирським, але без того, хто безпосередньо командує ЗСУ. Раніше ми бачили спробу ОП дискредитувати пана Залужного через питання погодження військкоматами пересування між областями військовозобов'язаних. Є ще багато дрібних кроків з боку п'ятої колони у владі, які нагнітають обстановку навколо війни і командувача ЗСУ.
       Це державна зрада і спроба погіршити обороноздатність нашої країни зсередини! Навіть я одразу не розібрався і в своїх оцінках подій навколо командування ЗСУ попався на гачок цієї маніпуляції. Тепер маю докази. Про це після перемоги розкажу обов'язково, але зараз готовий дати свідчення лише новому прокурору САП - єдиному, кому поки довіряю в правоохоронній системі!
        Прошу кожного українця підтримати справжнього героя України - головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного! Не дамо кремлівським посіпакам штовхнути Президента на шкідливий для держави крок!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ