Визолителька Другої світової Валентина Погорілова із Кривого Рогу: «Ми переможемо!»

За матеріалами інтернет-видань 09.05.2022 597

Героїня-фронтовичка Другої світової, бойова медсестра Валентина Іванівна Погорілова – остання визволителька, яка зараз проживає у Кривому Розі. Вона пройшла нелегкими фронтовими дорогами і запеклими боями, такими ж сьогодні йдемо ми. Повідомляє офіційний вебсайт Криворізької міськради.
 

«Пам'ятаю, як важко ми билися, відвойовували мир на рідній землі, у нашому місті. Щоб наші діти та онуки жили вільно, під мирним небом. Ми завжди цінували нашу підтримку, і тепер як ветерани цінуємо  вашу звитягу у російсько-українській війні.
Зараз єдине величезне бажання – перемогти, добитися повного вигнання з нашої землі проклятих рашистів, які все роблять ще страшніше, безбожніше, не по-людському. Бажаю, щоб їх покарали швидше і щоб ми жили спокійно! Усім нам хочеться знову своєї вільної, цілої, квітучої України! Вірю в наших людей – найпрацьовитіших!  Країна після розгрому ворога  знову встане, знову будуть гарні міста та села, буде наше чисте українське небо! А окупантів і десяті покоління проклинатимуть. Щоб їм не було ні пуху, ні пера, ні на цій землі, ні на тій. Ми переможемо!» – сказала Валентина Погорілова.

За словами начальника ВА Кривого Рогу Олександра Вілкула,  двічі фронт прокотився через  територію Криворіжжя. Це  була перемога нашого старшого покоління.

"Сьогодні замість німецьких нацистів – російські нацисти. І це вже війна нашого покоління. Ми обов'язково переможемо і, я впевнений, святкуватимемо свій День перемоги. А Валентині Іванівні та нашим ветеранам бажаю здоров'я, щоб відсвяткувати і нашу Перемогу!" - сказав Олександр Вілкул.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ