Внаслідок обстрілу рашистами Нікополя постраждали п'ятеро людей

Григорій Давиденко 29.08.2022 371
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
 
    "Дурне поїхало в турне", написав колись Павло Глазовий. Його знаменитий вислів із додатком "і повернулося сумне" можна застосувати і до варварських дій держави-терориста рф. Вона без докорів сумління, без огляду на міжнародні закони про правила і звичаї ведення війни обстрілює мирні міста і села України. Вже давно рашисти мали б утямити, що українці ніколи не вернуться до дурноверхого кремля за вказівками, як жити і що робити на рідній землі. Громадяни України категорично не хочуть бути "гарматним м'ясом" у безкінечних війнах росії, як ними досі є башкири, буряти, калмики, удмурти, чуваші, лезгини, якути та інші поневолені народи. Про нові, нічні злочини ординських військ повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
   - Ворог не припиняє обстрілювати наші громади. 🔺В Нікопольському районі окупанти «Градами» та ствольною артилерією вдарили по Нікополю, Марганецькій і Червоногригорівській громадах.
В останній дві господарські споруди зруйновані, ще півтора десятка житлових будинків пошкоджені. Зачепило й будівлі храму, підприємства. Також перебито лінію електропостачання.
За оновленою інформацією, внаслідок вчорашнього вечірнього обстрілу Нікополя постраждали п‘ятеро осіб – четверо чоловіків та жінка. Всі в лікарні з осколковими ураженнями.
🔺Два райони області – Синельниківський та Дніпровський – цієї ночі зазнали ракетних обстрілів.
В Дніпровському ворог поцілив по дачному товариству, що в Любимівській ТГ. В Синельниківському районі під обстрілом була Покровська громада, там сталася пожежа.
Нині інформація про наслідки атак і постраждалих з’ясовується.
🔺Решта територій – без надзвичайних ситуацій.
Терор, який чинять окупаційні війська російської федерації, не залишиться безкарним.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ