Вночі агресор бив по Нікополю і Покровській громаді

Григорій Давиденко 02.08.2023 427
img
   На фото Покровська ОТГ Нікопольщини. По цій степовій громаді правого берега Дніпра, раніше позбавленої ординцями вод Каховського водосховища, сьогодні вночі російські терористичні банди били з важкої артилерії...
  Щойно ООН заявило, що москву не слід атакувати безпілотниками. Про ракетні і артилерійські обстріли сіл і міст України теж були раніше заяви. А14 листопада 2022 року Генасамблея ООН навіть ухвалила резолюцію про притягнення росії до відповідальності за порушення нею міжнародного права через вторгнення в Україну, а також створення механізму компенсацій Україні за збитки, завдані російськими агресорами. Були і заклики про припинення війни в Україні і вивід терористичних банд рф з нашої території.
   Але ніяких радикальних кроків задля припинення бомбардувань і ракетних атак рф після цього не зроблено... Терористична ерефія досі абсолютно безпідставно є членом Ради Безпеки ООН, що дозволяє ї блокувати усі санкційні рішення проти неї та сателітів за порушення Женевських конвенцій під час війни в Україні.
   Про черговий нічний злочин божевільної бензоколонки повідомив уранці голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Упродовж ночі агресор тричі обстрілював Нікопольський район. Гатив з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів. Тероризував Нікополь і Покровську громаду.
▪️На щастя, минулося без загиблих і постраждалих. Нині встановлюються наслідки ворожих атак.
▪️На решті території області було спокійно.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ