Вночі окупанти не залишили в спокої Нікопольський район

Григорій Давиденко 06.10.2022 295
На зображенні може бути: вогонь та на відкритому повітрі
     "Мені здається, що найяскравішою рисою московської національної вдачі є саме садистська жорстокість, як гумор — для англійської. Найцікавішою рисою московської жорстокості є її диявольська вигадливість, її, я б сказав, естетична вишуканість. Кажу тут не про жорстокість, яка виявляється інколи як вибух хворої або зіпсованої душі... Я тут говорю про масову психологію, про народну душу, про масову жорстокість", - російський письменник Максим Горький. Ця диявольська вигадливість у жорстокості повною мірою проявилася у сучасній загарбницькій війні московитів в Україні. Щойно про нові нічні злодіяння нелюдів із Залісся повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
    - 🔺Окупанти не залишають у спокої Нікопольський район. Вночі завдали ударів по трьох тамтешнім громадам з важкої артилерії і РСЗВ.
В самому Нікополі понівечене підприємство, сім приватних будинків, газогін, лінію електропередач. Сталася пожежа, яку вже загасили.
Окрім цього, росіяни обстріляли Марганецьку і Мирівську громади. В останній є пошкодження трьох приватних будинків, зачепило й господарські споруди.
Внаслідок ворожих атак люди не постраждали.
🔺В інших районах Дніпропетровщини ніч минула тихо. Показники радіаційного фону – в межах норми.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ