Вночі рашисти били по Нікополю з важкої артилерії

Григорій Давиденко 30.10.2022 548
Немає опису світлини.
        Забамбулені тоталітарним режимом рф її озброєні банди і цієї ночі тероризували мирний Нікополь. За висновком деяких політологів, безглуздим продовженням вже програної війни в Україні кремль пнеться діждатися кінця листопада. Адже 8 листопада 2022 року, у середині терміну повноважень президента Джо Байдена, відбудуться вибори до Палати представників США. Тож москва традиційно, хитромудро розраховує, що до влади в США прийдуть люди, які змусять Байдена і Україну погодитися на якесь перемир'я з рф задля закінчення війни, на її умовах. Вочевидь, нічого подібного не буде, агресор має покинути українські землі, разом із зобов'язанням відшкодувань за всі завдані руйнування. Та дурень думкою багатіє. Відтак продовжує коїти нові воєнні злочини, про які вранці повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
        - 🔺У Нікополі вночі знову було гучно, рашисти обстріляли місто з важкої артилерії. Сталося дві пожежі, які нині вже ліквідовані рятувальниками.
Окупанти поцілили по підприємству. Пошкоджено адмінбудівлю і декілька одиниць техніки.
Прилетіло й по приватному сектору: зачепило з десяток житлових будинків, господарські споруди, гараж, газогін. Також понівечено п‘ятиповерхівку.
На щастя – без постраждалих.
🔺Інші райони Дніпропетровщини ворожих атак не зазнали. Показники радіаційного фону в області залишаються в нормі.
Мирної неділі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ