Вночі рашисти обстріляли Нікопольський і Криворізький райони, постраждали двоє дорослих і дитина

Григорій Давиденко 12.08.2022 400
   На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
Цієї ночі ординські покидьки рф вчинили нові воєнні злочини у південних краях Січеславщини. Двоногі істоти з-за "порєбрика" фактично не є армією в класичному розумінні цього слова, бо постійно застосовують потужну артилерійську зброю проти мирного населення. Про нові злодіяння зайд із "біснуватої бензоколонки" повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
- Дніпропетровщину вночі знову обстріляли. Окупанти вдарили з РСЗВ по Нікопольському і Криворізькому районах, є постраждалі.
🔺По Марганцю, що на Нікопольщині, били з «Градів» і випустили 40 реактивних снарядів. Троє людей постраждали, з них одна дитина.
В місті частково зруйновано п’ятиповерхівку, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, кафе, магазин, друкарню, декілька гаражів.
🔺Нікополь, близько 10 пострілів зі ствольної артилерії. Зачепило 4 приватні будинки і легкову автівку. Попередньо – ніхто не постраждав.
🔺У Криворізькому районі обстріляли прикордонні території Зеленодольської громади і Велику Костромку. Вдарили з «Ураганів». В селі пошкоджено 3 житлові будинки і літню кухню. На щастя, без жертв.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ