Вночі у небі Січеславщини бійці ППО збили безпілотник рашистів

Григорій Давиденко 19.07.2023 269
На зображенні може бути: текст
   Президент України Володимир Зеленський під час учорашньої зустрічі з журналістами південноафриканських ЗМІ нарешті зрозумів усю серйозність десятого року війни і заявив: "путін маніяк, він вирішив усіх нас вбити. Усіх українців, хто не погоджується з абсолютно фашистською ідеологією президента путіна".
   Але путлєр вже давно маніяк. Він так само знищував власних підданих, підриваючи багатоповерхівки з мирними жителями в москві і Волгодонську восени 1999-го, про що детально розповіли Олександр Литвиненко та Юрій Фельштинський у документальній книзі "фсб підриває росію". І знищив російських громадян-заручників у Беслані, в театрі "Норд-Ост" москви тощо. А ще здійснював коврові бомбардування авіацією Грозного та інших міст незалежної Чечні, Алеппо в Сирії тощо. І майже 17 місяців творить повномасштабні воєнні злочини в Україні.
   Демократичному світові пора б уже прокинутися і припинити вести бухоблік війни - ось ми дамо вам таке озброєння, але без літаків, і московитська армія ляже. Ні, лише негайний ленд-ліз може врятувати ситуацію, так вважають експерти, і припинити заплановану загибель українських воїнів і мирних жителів.
  Ця ніч у Січеславщині виявилася мирною, завдяки воїнам ЗСУ, про шо сповістив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Пізно ввечері ворог спрямував на Дніпропетровщину безпілотник. Але його плани провалилися завдяки оборонцям з ПвК "Схід". Металобрухт агресора наші приземлили.
▪️Ніч в області минула спокійно. Обстрілів не зафіксовано.
   Мирного дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ